Selskabsmenuer

Forretter

 

Terrine af ovnbagt laks og rodfrugter

serveres med brøndkarsecreme, salater og krydderurter

 

Gravad okseinderlår

serveres med salsa af rødløg og mango

 

Varmrøget bækforrel

serveres med æble selleri salat

 

Røget laksetatar

serveres med portulaksalat, porrevinegrette og dildolie

Hovedretter

 

Braiseret vildsvinefilet

serveret med pommes Anna, rødvinsglacé og ovnbagte rodfrugter

 

Helstegt kalveculotte

serveret med svampesauté, grillede kartofler med paprika, olivenolie samt pebersauce med persille og citronskal

 

Rødvinsmarineret svinekam

stegt som vildt serveret med pommes rissole, vildt sauce og waldorfsalat

 

Helstegt oksemørbrad (tillæg 39 kr.)

serveret med bacon, glaserede rodfrugter, dagens kartoffel og mild dijonsauce

Desserter

 

Nøddekurv

med sorbet og frisk frugt

 

Bagt chokoladekage

serveret med hjemmelavet vaniljeparfait og bærcouli

 

Mandelrand

serveret med rørt is og hindbærpuré

 

Lynghonningparfait

serveret med friske figner og appelsin marineret i rørsukker og safran

Mellemretter

 

Ost

serveret med sennepssyltede frugter

 

Champagnesorbet

 

Moccagranite

 

2 retter kr. 229,-

3 retter kr. 249,-

Tillæg mellemret kr. 29,-

 

Selskabsmenuerne er forslag og det er muligt at ændre i dem, hvis det ønskes. Dette kan dog også medføre ændring i prisen

 

Kun mod forudbestilling

 

Samme menu til hele selskabet, samt min. 10 personer